icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Via deze pagina vindt u alle benodigde informatie over pelletkachels. Hoe deze kachels werken, wat het rendement is en wat de voor- en nadelen zijn van pelletkachels. Geen moeilijke informatie maar gewoon een duidelijk verhaal over de pelletkachels en wat je er wel en niet mee kunt. Ook komt u enkele rekenvoorbeelden tegen waaraan u kunt zien dat het verwarmen door middel van pellets wel degelijk goedkoper is dan verwarmen met gas. Maak een keuze hieronder wat u wilt weten van pelletkachels of ga meteen naar een van onze pelletkachel merken door op het logo te klikken. Weet u nog niet welk merk pelletkachel uw voorkeur heeft? Dan hebben we een handige tool voor u waarbij u alle pelletkachels uit ons assortiment voorbij ziet komen.

N.B op de meeste pelletkachels ontvangt u €500,- SUBSIDIE!

 

Onze merken pelletkachels

Hieronder ziet u de verschillende merken pelletkachels die wij in ons assortiment hebben. Kijk gerust even rond en mocht u vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u nog geen voorkeur voor een bepaald merk of type? Dan kunt u op onze inspiratiepagina bekijken welke kachel uw voorkeur heeft.

logo edilkamin

logo nordica

logo gallus

ONZE OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag
Zaterdag:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 uur
8.30 - 16.00 uur

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel: 0493 47 17 56 of mail: info@wesakachels.nl

Edeilkamin transparant1 footer-seperator
 
EdilKamin

EdilKamin is een Italiaans merk wat exclusiviteit en een hoge kwaliteit betekent. Al onze pelletkachels en de exclusieve kachels zijn van het merk EdilKamin.

Burni transparant1 footer-seperator
 
Burni

Nederlandse degelijkheid en een robuuste uitstraling. De producten afkomstig van Burni zijn uitermate geschikt om meer sfeer in uw tuin of op uw terras te creëren met robuuste degelijkheid!

logo-HR-cocoon ogk footer-seperator
 
Happy Cocooning

Wie kent het niet, lekker op het terras zitten met een heerlijk wijntje. Dit kan het hele jaar door met de degelijke en luxe producten van Happy Cocooning!

Trendhout logo footer-seperator
 
Trendhout

Oerdegelijke producten met een karakter. Dat is waar Trendhout voor staat en wat Wesa Kachels graag ondersteunt. Een Nederlands product wat kwaliteit en luxe uitstraalt.